27.8.09

Ιστορίες που γράφει η ζωή

Από το χθεσινό ΒΗΜΑ:

"Σοβαρά ερωτήματα για τις συνέπειες και τους μηχανισμούς ελέγχου των ριάλιτι σόου προκαλεί η άγρια δολοφονία μοντέλου του «Ρlayboy» από παίκτη ριάλιτι στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε μια υπόθεση που τελείωσε με την αυτοκτονία του δολοφόνου στο δωμάτιο ενός μοτέλ.

«Πρωταγωνιστής» του πραγματικού αυτού δράματος είναι ο 32χρονος Ράιαν Τζένκινς από τον Καναδά, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε δύο ριάλιτι σόου της αμερικανικής τηλεόρασης, και θύμα η 26χρονη εν διαστάσει σύζυγός του Τζάσμιν Φιόρε . Στις 15 Αυγούστου το πρώην μοντέλο βρέθηκε άγρια δολοφονημένο. Το πτώμα της Φιόρε εντοπίστηκε σε μια βαλίτσα πεταμένη σε κάδο απορριμμάτων, ενώ οι Αρχές αποφάνθηκαν ότι ο θάνατος είχε επέλθει από ασφυξία, λόγω στραγγαλισμού. Το άψυχο κορμί της άτυχης κοπέλας ήταν παραμορφωμένο σε τέτοιο βαθμό, ώστε ήταν αδύνατο να αναγνωριστεί. Ο δράστης είχε αφαιρέσει τα δάχτυλα και τα δόντια, και το πτώμα τελικώς ταυτοποιήθηκε από τον αύξοντα αριθμό των εμφυτευμάτων σιλικόνης στο στήθος.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου επικεντρώθηκαν στην- περιπετειώδη- προσωπική ζωή της Φιόρε. Οπως προέκυψε, η 26χρονη είχε παντρευτεί πρόσφατα, για να χωρίσει σχεδόν αμέσως, τον καναδό επιχειρηματία Τζένκινς, πρώην παίκτη του ριάλιτι «Μegan Wants a Μillionaire». Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο σόου ήταν να διαθέτουν οι 17 άρρενες παίκτες περιουσία πάνω από 1 εκατ. δολάρια, με «έπαθλο» μια εκρηκτική ξανθιά από τη Φλόριδα, τη Μέγκαν Χάουσερμαν .

Σύμφωνα με πληροφορίες των αστυνομικών αρχών, ο Τζένκινς και η Φιόρε γνωρίστηκαν σε στριπτιζάδικο του Λας Βέγκας, όπου ο πρώτος αναζήτησε παρηγοριά όταν τον απέρριψαν από το ριάλιτι. Παντρεύτηκαν 48 ώρες μετά την πρώτη τους γνωριμία.

Καθώς οι έρευνες για τον Τζένκινς προχωρούσαν, οι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν βίντεο και φωτογραφίες από την τολμηρή ερωτική ζωή του ζεύγους, οι οποίες ήταν «ανεβασμένες» στην ιστοσελίδα του ΜySpace.

Την περασμένη Κυριακή ο Τζένκινς βρέθηκε κρεμασμένος από τη ζώνη του σε ένα άχρωμο μοτέλ του Καναδά. Το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας φαίνεται πως ήταν η ζήλια. Η Φιόρε συναντιόταν με τον πρώην φίλο της Ρόμπερτ Χάσμαν και την παραμονή της δολοφονίας είχε στείλει πολλά μηνύματα στο κινητό του.

Εκ των υστέρων έγινε γνωστό ότι ο αυτόχειρας δολοφόνος είχε καταδικαστεί σε 15μηνη επιτήρηση για επίθεση σε πρώην φιλενάδα του, ενώ τον Δεκέμβριο θα δικαζόταν για ξυλοδαρμό (και) της Φιόρε. Η προβολή του συγκεκριμένου ριάλιτι διεκόπη".


Για τη μεταφορά
ΜΟΝΑ - ΖΥΓΑ

(Προέλευση της εικόνας)

4 σχόλια:

Μονά - Ζυγά είπε...

Οφειλόμενη διευκρίνιση: Ο τίτλος του post είναι ίδιος με εκείνον μιας κλασσικής ρουμπρίκας στο περιοδικό Ρομάντζο, που είχε κάψει καρδιές

2,5 είπε...

Τυχαία άραγε η επιλογή της εφημερίδας, να διαφημίσει το "Βήμα Ιδεών" με θέμα τον έρωτα δίπλα στο άρθρο για φόνο;

Ανώνυμος είπε...

Αλλά να σε αναγνωρίσουν από τα εμφυτεύματα σιλικίνης στο στήθος!!!!!!

Αλλος ανώνυμος είπε...

Λές νάχουν αριθμό ...κινητήρα;