9.2.09

Γλωσσοδέτες


Aπό τη σημερινή Ελευθεροτυπία:

"... Πιο δύσκολα κι από το... Ραμπεσαντρατανά προφέρεται το όνομα του επίσης Γάλλου που δοκιμάζεται αυτές τις μέρες στην ΑΕΚ.

Ο τωρινός ποδοσφαιριστής με όνομα... σιδηρόδρομο, λέγεται Ολιβιέ Ενσιαμπαμφούμου (!) και για να τον φέρει στη Ελλάδα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έβαλε λυτούς και δεμένους, καθώς η ομάδα πάσχει μόνιμα στο δεξί άκρο της άμυνας.

Για να πάρει η ΑΕΚ, αλλά και οποιαδήποτε άλλη ομάδα, παίκτη αυτή την εποχή, θα πρέπει να ψωνίσει από τα αζήτητα. Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι χωρίς ομάδα από τον περασμένο Ιούνιο. Από την άποψη αυτή η ΠΑΕ κατάφερε το ακατόρθωτο: βρήκε δεξί μπακ και μάλιστα 23 χρόνων, που έχει να υπογράψει συμβόλαιο σε ομάδα από τα τέλη του 2007.

Τελευταία του ομάδα ήταν η ιταλική Ασκολι, ενώ προηγουμένως είχε κάνει γεμάτες χρονιές με τη φανέλα της Ρεμς και της Τουλούζ. Το τι έγινε και εξαφανίστηκε περνώντας από την Ιταλία είναι κάτι που δεν μπορεί να το πει με σιγουριά κανείς.

Ο Ντούσκο τον δοκίμασε στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής και οι πρώτες εντυπώσεις ήταν θετικές, με την έννοια ότι η ομάδα δεν μπορεί να βρει τίποτα καλύτερο αυτή τη στιγμή, συν το ότι πίσω και δεξιά βρίσκονται μόνο ο Γεωργέας και ο Κουτρουμάνος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο προπονητής θα τον δοκιμάσει και σήμερα, και μάλλον θα πει το τελικό ok, αφού αύριο λήγει η σχετική προθεσμία για να μπορέσει να τον πάρει.

Πάντως, το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι μέχρι το καλοκαίρι".

Για την αντιγραφή
ΜΟΝΑ - ΖΥΓΑ

(Πηγή της εικόνας)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι παγκοσμίως γνωστή η δυσκολία που αντιμετώπιζε η Θάτσερ να προφέρει το όνομα του Υπ Εξ μας, του κορδωτού κ.Χαραλαμπόπουλου, εκφέροντας κάτι σαν Χαμπαραμούλουπος ή Χαλαραμπού..μπού..μπού ή κάπως έτσι

Μονά - Ζυγά είπε...

Χάλασε τελικώς η μεταγραφή, όπως σημείωσε ο antonix, και μάλλον ανακουφίσθηκαν οι αθλητικοί συντάκτες