26.5.08

Συμβολισμοί και σύμβολα

Aπό email φίλαθλου αναγνώστη:

"... Επειδή όπως βλέπω σχεδόν συστηματικά ασχολείσθε με τον νέο προπονητή που αναζητεί ο Παναθηναϊκός έκανα μια σκέψη πιθανόν αιρετική και τη μοιράζομαι μαζί σας: οι επιχειρηματίες που στην εποχή της πολυμετοχικότητας κρατούν στα χέρια τους την τύχη της ομάδας να προσλάβουν τον Τάκη Λεμονή.


Ο πολύπτυχος συμβολισμός που κρύβει μια τέτοια κίνηση ασφαλώς θα ταράξει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε όλους τους αμέσως ή εμμέσως εμπλεκόμενους να δείξουν τον επαγγελματισμό τους, για τον οποίο άλλωστε κόπτονται.

Ο συμπαθής κόουτς θα αποδείξει, ότι μπορεί να απογαλακτισθεί επαγγελματικά από την αγαπημένη του ομάδα και δουλεύοντας στον αιώνιο αντίπαλό της να μετριάσει την πίκρα που ένιωσε από την απότομη απομάκρυνσή του.

Η πρώην ομάδα του και οι οπαδοί της θα αποδείξουν (αν δεν τον γιουχάρουν) ότι ξέρουν να τιμούν την αξία ενός αγαπημένου προσώπου (που έχει προσφέρει από πολλά πόστα), ακόμη κι όταν δουλεύει στο "μισητό" τριφύλι κι όχι μόνο στην Καλλιθέα ή την Ξάνθη.

Ο Παναθηναϊκός, τέλος, θα δείξει ότι μπορεί νηφάλια να εκτιμήσει τις ικανότητες του έλληνα προπονητή και παραμερίζοντας το κόκκινο παρελθόν του να θέσει στη διάθεσή του όλα τα αναγκαία μέσα ώστε να κερδίσει το πρωτάθλημα και νάχει μια καλή πορεία στη Ευρώπη.

Δεν είναι, από σπόντα έστω, μια κάποια ευκαιρία για την περιβόητη αξιοπιστία στη σούπερ λίγκ;".

Για την αντιγραφή
ΜΟΝΑ - ΖΥΓΑ

(Πηγή της εικόνας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: