17.12.07

Μοτίβο ευκολίας

Η διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τους αγώνες της εθνικής ομάδας το Νοέμβριο άφησε πρώτο (και μόνο) στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό με 19 βαθμούς. Οταν δύο εβδομάδες αργότερα το πρωτάθλημα συνεχίσθηκε ο πρωτοπόρος (ως τότε) ήταν μια άλλη ομάδα. Ισοπαλία (την τελευταία στιγμή) στη Λάρισα και στη Λεωφόρο με τη Σκόντα Ξάνθη, αναιμική νίκη με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη κι ήττα προχθές στη Ν. Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Σε 4 αγωνιστικές, δηλαδή, συγκέντρωσε 5 (ολόκληρους) βαθμούς.

Υπάρχει η άποψη, που θέλει κάθε διακοπή να αποβαίνει σε βάρος της κατά τεκμήριο πιό "φορμαρισμένης" ομάδας. Μπορεί νάναι σωστή, μπορεί κι όχι. Για τον Παναθηναϊκό των 4 τελευταίων αγωνιστικών, πάντως, βέβαιο είναι πως δεν φταίει μόνο αυτό. Οπως λέει σωστά και ο Μάτος: "Οταν δεν παίζεις καλά, δεν νικάς".

Ανησυχητικές είναι, ωστόσο, οι δηλώσεις του Πεσέϊρο μετά τον προχθεσινό αγώνα. Αρχισε να μιλά για αόριστες συνομωσίες και "κόσμο" που δεν θέλει να κερδίζει ο Παναθηναϊκός. Σαν γρήγορα δεν έμαθε, πώς "παίζεται" το παιγνίδι στην Ελλάδα;

(Η εικόνα έχει ληφθεί από εδώ)

2 σχόλια:

diva είπε...

Καλώς σε εντόπισα:-)
[Ανεξαρτήτως αβαταρίου..είμαι Πράσινη:-]

Μονά - Ζυγά είπε...

Καλώς την!