8.1.08

Μεγαλώνει ο κύκλος;

Το όνομα του Ισμαήλ Μπλάνκο (ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ) είναι πολύ συχνά στο στόμα των φίλων της, είτε παίζει από την αρχή ή ως αλλαγή (και συνήθως βάζει γκόλ), είτε δεν παίζει.

Πρόχειρα αναφέρεται η γκρίνια των αεκτζήδων για τη μη χρησιμοποίησή του (από την αρχή) στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης (η ΑΕΚ έχασε και στα δύο με 2-1). Αποδέκτης αυτής της μουρμούρας είναι κυρίως ο προπονητής του, που κατά τους οπαδούς της Ενωσης δείχνει μια αδικαιολόγητη εμμονή στο δίδυμο Ρίμπο - Λύμπε.

Το πρωί στο ραδιόφωνο ειπώθηκε, πως ο Μπλάνκο είναι ο δεύτερος (μετά τον Κοβάσεβιτς) που σκοράρει συχνότερα στο πρωτάθλημα: Ο Κοβάσεβιτς το κάνει κάθε 87 αγωνιστικά λεπτά ενώ ο Μπλάνκο κάθε 105 (ή κάτι τέτοιο). Ποιά, λοιπόν, μπορεί να είναι η αιτία, που κάνει το Φερέρ να μην τον χρησιμοποιεί;

Στην ίδια εκπομπή ("Τρέχα γύρευε" της ΕΡΑ ΣΠΟΡ) αναφέρθηκε, πως ενδεχομένως ο λόγος της μη τακτικής αξιοποίησής του νάχει να κάνει με το συμβόλαιό του. Πράγματι, υπάρχουν εδώ και χρόνια στα συμβόλαια των παικτών όροι, που προβλέπουν αυξημένες αποδοχές για τον παίκτη εάν "καταφέρει" να συμπληρώσει κάποιο συμφωνημένο χρόνο αγωνιστικής συμμετοχής.

Αν έχουν έτσι τα πράγματα, στο στόμα των φιλάθλων κάθε ομάδας δεν αποκλείεται σιγά σιγά να μπαίνουν κι άλλα στελέχη της (ο δικηγόρος, ο γιατρός, ο λογιστής κλπ).

(Η εικόνα έχει ληφθεί από εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: