18.9.07

Ψηφιακές κούρσες

Ο Β. Βενιζέλος εμφανίζεται ο πιο οργανωμένος (και μόνος;) μέχρι στιγμής διεκδικητής της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ. Χωρίς νάχει κρύψει ποτέ τις φιλοδοξίες του, το αντίθετο, όλα δείχνουν πως έχει προετοιμασθεί σε πολλά επίπεδα και για πολλά πράγματα.

Αυτή η πρόνοιά του είναι ενδεικτική και στο διαδίκτυο. Από το Νοέμβριο του 2006 με προσωπικό blog, που με μικρή καθυστέρηση ενημερώθηκε για τις εξελίξεις, ενώ σε ένα 24ωρο από τη δήλωσή του στο Ζάππειο έχει δημιουργηθεί ιστοσελίδα υποστηρικτών του. Το μόνο που, απρόσμενα, δεν ακολουθεί το σχεδιασμό είναι η προσωπική ιστοσελίδα του.

Ο Γ. Παπανδρέου, που δικαιωματικά κατέχει το τίτλο του πιό εξοικειωμένου, ίσως, με την τεχνολογία πολιτικού, "χάνει" προς το παρόν στα σημεία. Η ιστοσελίδα του, χωρίς νεύρο αλλά και την "ένταση" που θα περίμενε κανείς από αυτόν, προσπαθεί νε ξεπεράσει το σοκ. Δεν έχει επιτρέψει, καν, το σχολιασμό (από τους επισκέπτες του) της κυριακάτικης μετεκλογικής δήλωσής του.

Δυναμική και μετρημένη, τέλος, είναι ως τώρα η ψηφιακή παρουσία της Α. Διαμαντοπούλου, σε αρμονία με την εν γένει στάση της τις τελευταίες ημέρες. Ουδείς βέβαια γνωρίζει τις προθέσεις της, ενώ κατά πολλούς έχει απωλέσει το χαρτί του όποιου αιφνιδιασμού.


(Η εικόνα έχει ληφθεί από εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: