30.4.08

Συνθήματα

Χωρίς φρεσκάδα κι "έμπνευση" είναι τα συνθήματα που οπαδοί κάθε μιάς από τις 16 ομάδες του Euro 2008 διάλεξαν για να γραφεί στο πούλμαν που θα μεταφέρει παίκτες, προπονητές κλπ και από χθές παρουσιάζονται στο site της διοργάνωσης.

Επίπλαστη "νιρβάνα" για την πρόκριση στην τελική φάση, μεγάλες υποσχέσεις για διακρίσεις (οι Κροάτες μιλούν "διφορούμενα" για κορυφή της Ευρώπης, χωρίς βέβαια να διευκρινίζουν τί εννοούν), διαρκής αναφορά στα (διάφορα) εθνικά χρώματα, δηλώσεις αιώνιας αγάπης και υπερηφάνιας για την πατρίδα είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν σε πρώτη ανάγνωση.

Κρίμα που τα "καλλιστεία" συνθημάτων δεν έγιναν και στο Euro της Πορτογαλίας. Θα ήταν σφόδρα πιθανό σε πρωτοτυπία και επινόηση να είχε κερδίσει, "μακράν", το γνωστό "σήκωσέ το, το γαμ...".


(Πηγή της εικόνας)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ συμφωνώ! Και με μουσική επένδυση "όλο κλαίνε τα καβουράκια" - που δεν γράφεται στο πλάϊ του πούλμαν, βέβαια, αλλά πού θα πάει; η τεχνολογία αναπτύσσεται διαρκώς, σύντομα βλέπω να γράφουμε και συνθήματα με μουσική.
Για να μιλήσουμε και για προγνωστικά, εγώ δεν θα εκπλαγώ φέτος αν τα καβουράκια μας ακουστούν ξανά στα γήπεδα και πέραν του προκριματικού γύρου, οπότε, σε επόμενη φάση θα δούμε Οδούς και Πλατείες Ρεχάγκελ στις πόλεις μας - γιατί όχι;!