16.11.07

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν 8 φίλοι...

Λακωνική η είδηση από τη σημερινή ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:

"Το κατώφλι του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου πέρασαν χθες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής.

Από τους «πράσινους» παρουσιάστηκαν οι Καραγκούνης, Βέλιτς, Εντόι και Στράτος και από τους «κιτρινόμαυρους» οι Φερέρ, Δέλλας, Παπασταθόπουλος και Γρηγορίου. Το ευχάριστο ήταν ότι άπαντες έφυγαν από την Ευελπίδων χαμογελαστοί και συμφιλιωμένοι, όπως δήλωσε και ο Σέρα Φερέρ.

«Ήταν μια συνάντηση ιδιαίτερα εκμεταλλεύσιμη και μια ευκαιρία για να συμφιλιωθούμε, υπό την παρουσία του εισαγγελέα. Ακούσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις συμβουλές του. Αποτελούμε πρότυπο για τα μικρά παιδιά και τους οπαδούς και θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είναι όλα καλά.

Χαίρομαι γιατί ο εισαγγελέας είχε καλές απόψεις και θέλει να βοηθήσει από την πλευρά του για να είναι όλα φυσιολογικά στο χώρο. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να συμβάλλω σε αυτήν την προσπάθεια με όποιο τρόπο μπορώ», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου".

Για την αντιγραφή
ΜΟΝΑ - ΖΥΓΑ

(Η εικόνα έχει ληφθεί από
εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: