2.3.08

Ε.Τ.

Οταν πριν από 2 μήνες τα ΜΟΝΑ - ΖΥΓΑ ασχολήθηκαν με την περίπτωση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν ήξεραν, ασφαλώς, ότι το έμπειρο μάτι του Αλαστερ Κάμπελ (υπήρξε δεξί χέρι και διευθυντής επικοινωνίας του Τόνι Μπλέρ για έξι χρόνια - '97 - '03) μετά από λίγες ημέρες θα έθετε με τον πιό "τετράγωνο" τρόπο την "περίπτωση" της νεαρής αμερικανίδας.

Με άρθρο που (ευθαρσώς) δημοσίευσε στους λονδρέζικους Τάϊμς ο Κάμπελ αναρωτιέται, εάν η Μπρίτνεϊ είναι (απλώς) ένα πρόσωπο ή "ειδησεογραφικό προϊόν"; Τα σχεδόν τρεις φορές περισσότερα από τον Μπους και επτά φορές από τον Μπλερ αποτελέσματα που έδωσε ο Γκούγκλ για την τραγουδίστρια δείχνει την "υστερία" που έχει η ίδια (κατά λάθος;) προκαλέσει γύρω από το όνομα και τη ζωή της διεθνώς.

Υπάρχουν κάποια πρόσωπα, σημειώνει ο Κάμπελ, τόσο διάσημα, που σχεδόν αιχμαλωτίζοντας όχι μόνο την προσοχή των ΜΜΕ αλλά και του υπολοίπου κόσμου, παύουν πιά να θεωρούνται και να αντιμετωπίζονται ως ανθρώπινα όντα. Στην ίδια κατηγορία κατατάσσει τη Νταϊάνα, το Μπέκαμ αλλά και τη μικρή Μαντλίν Μακ Κάν. Και ήδη ετοιμάζονται οι επόμενοι.

(Η εικόνα έχει ληφθεί από εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: